Du er her

Coor ferdig­stiller oppkjøpet av West

I slutten av mai annonserte Coor Norge at de kjøper West Facility Management sin virksomhet i Hordaland og Oslo. Nå er avtalen ferdigstilt.
Av Trond Erik Hillestad
Publisert 12.07.2018 13:45

«Vi overtar et sterkt selskap med rundt 300 flinke folk som nå blir del av Coor-familien», sier Nikolai Utheim, admini­strerende direktør i Coor Norge.

«West har et svært godt rykte, og de ansatte trives godt. Nå skal vi jobbe hardt for å vise både kunder og nye kolleger at Coor er verdt deres tillit», sier Utheim i en presse­melding fra selskapet.

Les også: Coor kjøper West Facility Management (25/5-2018)

Coor er et av Nordens største selskaper innenfor facility management, og har en klar vekst­strategi. Avtalen om kjøp av West er en av flere nye og store avtaler så langt i 2018.

«Først styrket vi oss innen eiendoms­segmentet med over­takelsen av OBOS Eiendomsdrift. Så har vi gått inn i en ny samarbeids­form med Storebrand i en såkalt vested-avtale, samt fått fornyet tillit fra flere store kunder. Nå overtar vi en av de raskest voksende facility management-selskapene i Norge de siste årene. Vårt mål er å fortsette denne positive utviklingen og vokse videre», forteller Utheim.

West Facility Management tilbyr i hovedsak renholds­tjenester. Selskapet, som ble grunnlagt i 1980, har vokst betydelig de siste årene. West har en årlig omsetning på ca. 130 millioner og har ca. 300 ansatte.

Kilde: Coors oppkjøp av West Facility Management er ferdigstilt, https://www.coor.no/presserom/pressemeldinger/2018/coors-oppkjop-av-west-facility-management-er-ferdigstilt/


Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på