Du er her

Datec-konferansen 2018

Datec inviterer til leder­konferanse for renholds­bransjen med fokus på verdi og teknologi. 6.-7. november, påmelding er åpnet.
Av Trond Erik Hillestad
Publisert 30.04.2018 09:19

Et viktig initiativ for Datec er å arrangere en konferanse som setter fokus på verdis­kapingen digitaliseringen kan bidra til.

Datecs mål er at Datec Konferansen 2018 skal være en felles arena for de som er opptatt av å utvikle både seg selv, egen organisasjon og bransjen, og som ønsker å bli inspirert til nye mulig­heter enten i egen organisasjon eller sammen med andre.

Årets konferanse er bygget på samme lest som forrige Datec-konferanse i 2016, som ble en stor suksess med over 200 deltakere og strålende tilbake­meldinger. I år inkluderes Procurator, Lilleborg og N3Zones Group som partnere i konferansen. Noe som betyr enda flere spennende foredrags­holdere og flere deltakere fra våre svenske kunder, skriver Datec i en presse­melding.

Datec-konferansen 2018 er for anledningen flyttet Moxy Hotell på Hellerud­sletta, et nytt og moderne hotel i Marriott-kjeden, som gir økt kapasitet og bedre fasiliteter.

Informasjon og påmelding til konferansen finnes på www.dk18.no


Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på