Du er her

Elite kjøper seg inn i offshore catering

Elite Service Partner AS etablerer seg i offshore­sektoren med et strategisk oppkjøp av Norsk Offshore Catering.
Av Trond Erik Hillestad
Publisert 06.11.2018 07:06

Den 25.10.2018 signerte Elite Service Partner AS (ESP) kontrakt om kjøp av Norsk Offshore Catering (NOC). Gjennom­føring av transak­sjonen er betinget av god­kjennelse fra Konkurranse­tilsynet. Det forestående oppkjøpet er et ledd i ESPs strategi om etablering i offshore­sektoren og vil bli det største oppkjøpet foretatt av ESP.

«Vi overtar et veldrevet selskap med mange dyktige medarbeidere og en fornøyd kundemasse» sier Steinar Myklebust, styreleder i ESP.

NOC ble startet i 1995 der selskapets formål var offshore catering og renhold i Nordsjøen. Selskapet omsetter for om lag 280 millioner og har 275 ansatte fordelt på 12 flyttbare rigger i Nordsjøen.

Med dette oppkjøpet kan ESP med datter­selskap tilby tjenester som Facility Management, renhold (bedrift- og privatmarkedet), kantine, eiendoms­service, vaktmester­tjenester, matte­service, skade­sanering, betong­sliping, camp/riggdrift både onshore og offshore, hygiene­tjenester, desinfeksjon av søppel­dunker og søppelrom m.m.

Etter gjennom­føring av oppkjøpet vil alle selskap under Elite Service Partner AS totalt omsette for om lag 1,4 milliarder kr i 2018.

Kilde: Elite Service Partner AS kjøper Norsk Offshore Catering AS, http://www.elite.as/elite-service-partner-as-etablerer-offshoresektoren-strategisk-oppkjop/


Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på


Faktaboks

Elite Service Partner AS

er i dag en av de desidert største service­bedriftene i Norge og er representert over store deler av landet.

Det er fremdeles renhold som er kjerne­virksomheten, men selskapet er i de senere årene også blitt en betydelig aktør innenfor områdene eiendoms­service, facility management, kantine­tjenester, hygiene­konsepter og betonggulv­sliping. Tjenestene leveres både til det offentlige og private næringsliv.