Du er her

Klart-til-bruk rensemiddel

Diversey lanserer SureTouch, et rense­middel som skal gi enkel og rask desinfisiering med hydrogen­peroksid.
Av Trond Erik Hillestad
Publisert 22.11.2018 16:06

Ifølge en presse­melding fra Diversey skal SureTouch gi en ett-trinns desinfisering og lukt­tilsetning. Den baserer seg på det de kaller Accelerated Hydrogen Peroxide teknologi, og skal kunne brukes på de fleste harde, ikke-porøse, overflater.

Videre skal den være effektiv mot bakterier og viruser som MRSA, VRE, poliovirus Type 1, influensa og Norovirus. Den desinfiserer i løpet av bare fem minutter og skal også kunne brukes som et 30-sekunders rensemiddel på kontakt­flater som ikke brukes til næringsmidler.

Produktet er klart-til-bruk, slik at brukeren slipper selv å blande til ulike kjemikalier.

Produktet er sertifisert i henhold til det amerikanske Environmental Protection Agency’s Design for the Environment (DfE) og være i laveste risikoklasse (kategori IV) etter EPAs klassifisering av giftighet. De aktive ingrediensene brytes ned til oksygen og vann etter bruk, og skal ikke være irriterende for øyne og hud.

Diverseys produkter forhandles i Norge gjennom Lilleborg.

Kilde: Diversey Launches SureTouch®, a One-Step, DfE-certified Disinfectant, https://www.diversey.com/media-center/news/diversey-launches-suretouch-one-step-dfe-certified-disinfectant


Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på