Du er her

Kostnads­effektiv rengjøring

Å kjøpe inn nytt rengjørings­utstyr kan være kostbart. NOWAS introduserer Viper som et rimeligere alternativ.
Av Trond Erik Hillestad
Publisert 13.03.2019 06:13

VIPER er en komplett og kostnads­effektiv produktserie av profesjonelle rengjørings­maskiner tilpasset det nordiske markedet, skriver NOWAS i en presse­melding.

Her finnes maskiner og utstyr i kategoriene støvsugere, våt-/tørrsugere, gulvvaske­maskiner, teppe­rensere, matte- og gulvtørker, samt polerings­maskiner.

– Med salg i ca 50 land, på 4 kontinenter, har det vært viktig å utvikle forskjellige produkt­serier som lever opp til rengjørings­kravene i forskjellige verdens­deler, forklarer Dion Christensen, salgsleder for NOWAS i Norge.

Kostnads­effektiv, standard gå-bak-gulv­vasker med kjent teknologi, ifølge NOWAS. (Foto: Produsenten)
Kostnads­effektiv, standard gå-bak-gulv­vasker med kjent teknologi, ifølge NOWAS. (Foto: Produsenten)

Kjent teknologi

Ifølge ham er VIPER-produktene driftsikre, basert på kjent teknologi, har en enkel konstruksjon og en attraktiv pris. VIPER-produktene som selges i Norge er utviklet i en kvalitet som passer til europeiske krav – men er kun en mindre del av det sorti­mentet som produseres til verdens­markedet.

– VIPERs egen utviklings­avdeling for rengjørings­utstyr til Europa samarbeider tett med de europeiske salgs­selskapene og utvikler konstant nye maskiner som lever opp til de krav kundene stiller i Europa, sier han.

VIPER sitte-på-maskin AS710-R. (Foto: Produsenten)
VIPER sitte-på-maskin AS710-R. (Foto: Produsenten)

Eid av Nilfisk

Det europeiske hoved­kvarteret for VIPER ligger i Danmark, og det europeiske distribusjons­senteret er plassert i Belgia. Hver dag leveres det rengjørings­maskiner til hele Vest-Europa via et effektivt distribusjons­nett.

VIPER eies av Nilfisk-konsernet som er blant verdens største virksom­heter innenfor profe­sjonelle rengjørings­maskiner. Viper Nordic er en division av Nilfisk AS, og NOWAS er en av de få norske grossister som håndterer distribusjonen av VIPER-produkter til hele det norske markedet.

Mer info hos grossist: NOWAS AS


Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på