Du er her

Satser på miljø­vennlige biler

Elite Service Partner AS har begynt en første ut­fasing av egen­eide biler med Euronorm 4 og lavere. En rekke av disse bilene skiftes nå ut med el-biler.
Av Trond Erik Hillestad
Publisert 10.12.2015 06:00

Faksimile fra Elite Service Partner.

Elite har nylig gått til anskaffelse av 28 stk. Kia Soul EV, som nå er i drift over hele landet. I tillegg har selskapet, ved opp­start av fly­renhold, gått til anskaffelse av 6 Nissan E-NV Evalia 5 seters el-biler med plass til både renholdere og avfall fra flyene.

Bilansvarlig Jon Gjermund Gjermunds er stor­fornøyd med anskaffelsene og forteller om fordeler som – ingen CO2-utslipp ved drift og raskere frem­kom­melig­het til kunden, i tillegg til lavere drifts­kostnader.

I en melding opplyser bedriften at den leverer Svane-merkede tjenester og derfor hele hele tiden ser etter mulig­heter for å spare det ytre miljøet.

I tillegg til å ha Svane-merket store deler av virksom­heten, har bedriften i mange år arbeidet med kravene til miljø­styrings­systemer som blant annet gitt i standarden ISO 14001. Elite Service Partner AS har sertifisert sitt ledelses­system i henhold til denne standarden.

Kilde: Satser på miljøvennlige biler

_________________________________________________________________

"

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profesjonelle renholdsbransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

________________________________________________________________

"