Du er her

Støvsuger på ryggen

Med i-Teams nye og batteri­drevne støv­suger i-vac 4B skal du kunne dekke mer enn dobbelt så mye gulv­areal som en tradisjonell maskin.
Av Trond Erik Hillestad
Publisert 18.07.2018 11:43

«Komplett frihet» og ingen strømkabel som du trenger å slepe rundt på. En rygg­båren støv­suger gir maksimal mobilitet, særlig i trange områder, ifølge presse­meldingen fra i-Team. Ikke trenger du bekymre deg for dør­stokker, trappe­trinn eller humper og dumper, heller.

Ryggputen er vevd på en slik måte at du ikke skal bli varm av å bære støv­sugeren. Her er også brede skulder­remmer og egen bryst­stropp, slik at støv­sugeren skal kunne brukes komfortabelt over lang tid.

Støv­sugeren kan slås av og på med en fjern­kontroll du opp­bevarer i beltet.

Batteriene kan brukes i andre batteri­drevne produkter fra i-Team. Det finnes to typer, i-power-9 og i-power-14, som skal gi henholdsvis 30 og 40 minutter driftstid.

Ellers kan støv­sugeren fås med HEPA- eller ULPA-filter, samt et teppebanke­munnstykke for lang luv. Den kan kun brukes tørt.

Teknisk:
Vekt: 5,7 kg uten batteri
Maskin­størrelse: 24x33x36,6 cm (uten bæresele)
Slangelengde: 140 cm
Utstyrsdiameter: 32 mm
Kapasitet: 5 liter
Støyvnivå: 68 dbbBA
Sugekraft (vannsøyle): 1300 mm
Luftstrøm: 13,3 liter pr. sekund

Kilde: Pressemelding fra i-Team. Mer info: https://www.i-teamglobal.com/en/Products/i-vac/i-vac-4b-move

Norsk leverandør: Boss Europe, http://www.boss-europe.no/


Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på