Du er her

Virke advarer mot falske fakturaer fra Internkontroll Norge

Selskapet sender ut falske fakturaer der de påstår at det er siste frist for å melde seg på et lovpålagt HMS-register. Dette stemmer ikke.
Av Trond Erik Hillestad
Publisert 02.03.2018 12:22

Virke anbefaler sine medlems­bedrifter å melde ifra til Virke hvis de mottar et slikt brev.

Virke har tidligere advart mot samme selskapet, som da sendte ut faktura­lignende tilbud om registrering i «Tobakks­salgs­registeret».

– Metoden deres er å henvise til aktuelle saker i media, og bombardere mottakeren med mye informasjon, som ikke er relevant for bedriften, sier sikkerhets­rådgiver i Virke, Thor Martin Bjerke.

Det er særlig bedrifter innenfor servering og renhold som har mottatt fakturaen, ifølge Trygg Handel.

Kilde: Virke advarer mot falske fakturaer fra Internkontroll Norge, https://www.virke.no/bransjer/bransjeartikler/virke-advarer-mot-falske-fakturaer-fra-internkontroll-norge/


Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på


 

Faktaboks

Trygg Handels svarteliste

Utsendelsene er merket med "SISTE ADVARSEL - [dato] ER DIN SISTE FRIST FOR REGISTRERING AV DIN VIRKSOMHET." i tillegg til flere andre formuleringer som er skapt for å gi inntrykk av at dette er et krav du betale.

Selskapet opererer blant annet med med internett­adressen www.godkjenningsregisteret.no og e-post-adressene post@godkjenningsregisteret.no og post@hmsinternrevisjon.no

Kilde: https://www.trygghandel.no/no/Svartelisten/2640/Company/Details/14323