Du er her

Vokser sterkt i skade­begrensning

Recover Nordic Group har økt omsetningen fra rundt 950 millioner kroner i 2013 til 2,5 milliarder kroner i 2018.
Av Trond Erik Hillestad
Publisert 11.06.2019 13:11

Recover Nordic-konsernet spesialiserer seg på opprydding og gjen­oppbygging etter brann-, vann- og miljøskader. Konsernet ble kjøpt opp av det britiske oppkjøps­fondet Agilitas for seks år siden og har hatt en kraftig omsetnings­vekst, melder Finansavisen.

Konsernsjef Bjørn Herlofsen mener det er en kombinasjon av flere faktorer som har økt topp­linjen fra rundt 950 millioner kroner i 2013 til 2,5 milliarder kroner i 2018.

– Med støtte fra Agilitas fokuserte vi i utgangs­punktet på organisk vekst ved å øke omfanget i produktene våre, samt å øke markeds­andelene med både eksisterende og nye kunder, sier han.

I tillegg har konsernet gjennom­ført 17 oppkjøp i perioden, hvorav fem var i Norge.

– Vi gjør også strategiske oppkjøp for å konsolidere platt­formen vår. Dette gjør vi spesielt for å utvide til nye geografiske områder, sier Herlofsen.

I de seneste årene har Recover Nordic, som har hoved­kontor i Oslo, utvidet tjenestene fra å kun gjøre opprydning og sanerings­arbeid til også inkludere gjen­oppbygging og planlagte miljø­opprydninger.

Som et resultat av både den organiske og eksterne veksten, er selskapet blitt markeds­ledende på skade­kontroll i den nordiske regionen, og har økt drifts­resultatet på konsern­nivå med 400 prosent.

Kilde: Har økt topplinjen med 250 prosent,
https://www.recover.no/artikler/har-%C3%B8kt-topplinjen-med-250-prosent


Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på