Byggrynslunsj jordbær

Lanserer byggrynslunsj med jordbær

Sju måneder etter at Fjordland lanserte byggrynslunsj spises det hele 100 000 porsjoner i uka. I sommer lanseres en limited edition-variant med jordbær.

Publisert

Omtrent samtidig som de første jordbærplantene starter å bære frukt, vil Fjordlands nye byggrynslunsj med jordbær dukke opp i norske butikkhyller.

Byggrynslunsjen er en miniversjon av byggrynsgrøten, kun tilsatt litt fløte og med sukkerredusert jordbærsyltetøy som tilbehør. Som de andre to byggrynslunsjene, blåbær og bringebær, har også denne fått Nyt Norge merket.

Byggryn fra Skjåk

For et år siden inntok grøt, kokt på bygg fra Skjåk, for alvor de tusen hjem. Lunsjen, lagd på det de samme smaksrike superkornene, er i ferd med å bli enda mer populær. Det spises nå godt over 100 000 byggrynslunsjer ukentlig. På et år blir det nesten seks millioner lunsjer. Sjef for byggrynslunsj, Elise Naper Andersen mener «årsaken til at det lille måltidet er så godt likt er at det skiller seg ut som sunt og mettende i tillegg til å smake helt nydelig».

Sommersmaken med jordbær vil kunne nytes omtrent til løvet gulner og faller av trærne og høststormene setter inn.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS