Milwaukee-varm-jakke

Arbeidsjakke varmes med batteri

En ny arbeidsjakke varmes opp med batteri. Jakken varmer kroppen og holder deg varm på kalde arbeidsplasser.

Publisert

Arbeidsjakke som varmes opp med batteri. (Foto: Milwaukee)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Batteriet i jakken kalt Milwaukee M12 ligger gjemt i en diskret lomme på jakkens bakside og leverer opp mot seks timer oppvarming på én lading. Batteriet er et 12V litium-ion-batteri, som selges separat.

Tre varmesoner

Et 12V litium-ion-batteri holder jakken varm. (Foto: Milwaukee)

Jakken har tre varmesoner som er sydd inn i materialet. Varmesonene er plassert for å gi brukeren oppvarming av kroppens kjerneområder. Varmeelementene har tre nivåer, lav, medium eller høy, og betjenes gjennom en knapp plassert på brystet. Jakken er ifølge produsenten Milwaukee både vindtett og vannavvisende. Den har to sidelommer og en brystlomme for Mobil/MP3-spiller. Jakken fås i størrelsene M-XL. Materialet er 95 prosent polyester og 5 prosent spandex. Jakken kan vaskes for hånd, men ta ut batteriet først!

Jakken er tilgjengelig for levering i Norge i april.

Papirutgaven av Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profesjonelle renholdsbransjen.

Bli kjent med papirutgaven her

" Vi sender ut nyhetsbrev pr e-post ukentlig. Her kan du melde deg på.

"
Powered by Labrador CMS