Karcher gulvvaskemaskin B_60.jpg

Kärcher har lansert ny gulvvaskemaskin

Kärcher Norge har nylig lansert B 60 W, en gulvvaskemaskin med de samme egenskapene som Kärcher B 40 C-W, men med enda større kapasitet.

Publisert

Kärcher B 60 W Gulvvaskemaskin (Foto: Kärcher).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Maskinene har integrert moppfeste og oppbevaringskasse for utstyr, stillemodus for bruk i lydsensitive områder, innebygd rengjøringsystem for skittenvannstanken, og KIK – et nøkkelsystem som optimerer resultatet og minsker riskoen for brukerfeil, skriver produsenten i en pressemelding.

"Intelligent Key”

B 60 W er i likhet med B 40 C-W utstyrt med det nye operativsystemet ”Intelligent Key”, som tillater hver enkelt bruker å sette opp en egen brukerprofil. De individuelle innstillingene heveder produsenten at gjør maskinen enkel å håndtere for alle brukere, samtidig som hver enkelt rengjøringsprosess effektiviseres.

B 60 W skal komme til i både smale passasjer og uregelmessig utformede områder til tross for at den rommer 60 liter. Maskinens skal ha et lavt lydnivå som gjør den egnet for rengjøring i støysensitive områder som sykehus og hoteller, og i andre lokaler med publikum eller kunder til stede. Maskinen er utstyrt med automatisk tankskyllesystem.

”Eco!Effiency” og andre finesser

" B 60 W har også en energieffektiv og miljøvennlig innstilling kalt Eco!Efficiency. Her drives maskinen med redusert motoreffekt og lavere børstehastighet. Dette moduset er tilstrekkelig for vedlikeholdsrengjøring av de fleste gulvtyper.Les mer her:

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS