Tarkett_4C.jpg

Ny kolleksjon linoleumgulv

Tarkett lanserer nytt linoleumsortiment: Ny design og friske farger. Med den nye overflatebehandling xf skal  gulvet være mer kostnads- og miljøbesparende.

Publisert

De har fått hjelp av noen av Nordens ledende interiørarkitekter til å utvikle en ny kolleksjon linoleumgulv - som preges av ny design og en fresh fargeskala. I tråd med internasjonale interiørtrender preges den nye kolleksjonen av rene, klare farger og en utvidet og mer nyansert gråskala.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Et stort forsknings- og utviklingsarbeid ligger bak den nye kolleksjonen, hvor selskapet har samarbeidet med ledende nordiske interiørarkitekter for å skape en fargeskala som gjenspeiler de internasjonale interiørtrendene. Resultatet er et bredere utvalg av klare, rene farger og en utvidet og nyansert gråskala. Kolleksjonen består av marmorerte Veneto, ensfargede Etrusco og Allegro, et helt nytt fargesprakende mønster. Kolleksjonen inneholder også gulvet Acoustic xf, som er et lyddempende gulv utviklet for både offentlig og privat bruk. Med 17 db lyddemping er Acoustic xf et godt valg i miljøer hvor det er behov for et bedre lydmiljø. - Vi har invitert nordiske interiørarkititekter til å delta i utviklingsprosessen for å finne frem til riktig design og fargevalg. For oss er det viktig å følge med i tiden for å tilby et internasjonalt design som kan imøtekomme markedets etterspørsel. Dette gjør vi uten å gi avkall på kvalitet, sier Gunnar Øvrebotten, salgssjef i Tarkett.Tarkett har de siste årene utviklet en rekke unike produktegenskaper for linoleumsgulv, blant annet den spesielle overflatebehandlingen som går under betegnelsen xf.

Overflatebehandlingen vil gi lavere veldlikeholdskostnader - et xf-gulv kan vedlikeholdes og rengjøres mer miljøvennlig og mindre kostnadskrevende. Overflatebehandlingen gir dessuten også økt beskyttelse mot slitasje og kjemikalier, og oppfyller dermed de tøffeste kravene for hva som forventes av et gulv.

Powered by Labrador CMS