Høytrykksspyler Karcher.jpg

Ny serie kompakte varmtvannsvaskere fra Kärcher

Kärchers nye serie kompakte varmtvannsvaskere - HDS-C- er utviklet med søkelys på økonomisk og miljøvennlig drift, og har spesialmodus for energibesparende rengjøring gjennom innstillingen eco!efficiency.

Publisert

Ny kompakt varmtvannsvasker fra Kärcher. (Foto: produsenten).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Vanntemperaturen justeres mellom 20 °C og 155 °C, alt etter behov. Flere typer skitt gir etter ved en temperatur på rundt 60 °C, slik at eco!efficiency-moduset kan settes som standard. Produsenten sier i en pressemelding at dette kan bidra til å redusere forbruket av drivstoff med opptil 20 prosent.

Høytrykksvaskerne hevdes av produsenten å være velegnet for en rekke områder, som f.eks. i bilbransjen, landbruket, industri og byggebransjen, så vel som offentlig sektor og rengjøringsselskaper.

Fem varianter

Med en kompakt utforming og en vekt på rundt 100 kg, hevdes maskinene i HDS C- klassen å være designet for praktisk transportering og enkel manøvrering i områder med liten plass.

Høytrykksvaskerne kommer i fem varianter, hvorav to modeller for 1- Fas og tre modeller for 3- fas. Varmtvannsvaskerne har en vannmengde på maks 800 l/h og et maksimalt arbeidstrykk på 180 bar. I tillegg leveres modellene HDS 6/14 4-C og HDS 8/18 4-C med firepolet vannavkjølt saktegående motor.

Les mer her

"
Powered by Labrador CMS