NEPTUNE-5.jpg

Nye høytrykksvaskere

Høytrykksvaskerne Neptune 4 og 5 fra Nilfisk-ALTOkommer i disse dager i forbedret utgave. Et nytt start/stopp-system skal gjøre vaskerne mer effektive og sikre lengre levetid.

Publisert

Neptune 4 og 5 er utstyrt med EcoPower-brennsystem. - Det første på markedet som overholder kravene i Europa når det gjelder lover om utslipp av avgasser. Foto: Nilfisk-ALTO.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Vi har ønsket å utvikle en teknikk som gjør at rengjøringsoppgavene går enda raskere og samtidig sikrer vaskerne lengre levetid. To ting som er med på å reduserer de totale rengjøringskostnadene. Dette har vi fått til gjennom den nye NA5H-pumpen, forteller salgssjef Vidar Dammen i Nilfisk-ALTO.

Unikt

Det flowstyrte systemet er basert på KEW-teknologi, som har vært testet ut i over 35 år.

– Det unike med dette systemet er at start/stopp-impulsene til motoren kommer fra vannets bevegelse, og ikke fra fall eller økning i pumpetrykket. Dette innebærer bant annet at maskinene er trykkløse ved standby, altså ingen trykk eller belastning på pumpe eller slange når maskinen ikke er i bruk, sier Dammen.

Unngår start og stopp

I et trykkregulert system kan mindre lekkasjer føre til start og stopp av motoren. Dette gir kortere levetid for motoren, og kan i verste fall føre til at motoren bryter sammen.

– I et flowstyrt system vil derimot små lekkasjer ikke få motoren til å starte og stoppe, noe som sikrer lengre levetid, sier salgssjefen.

Robust og sikker

Høytrykksvaskerne er utstyrt med tre keramiske stempler som skal gjøre dem robuste og sikre. Toppstykket i messing skal øke pumpens levetid, og en Oscillerende skråskive skal redusere friksjonen på stemplene. Motoren, som har 1450 omdreininger i minuttet, er luftkjølt.

Nilfisk-ALTO er en divisjon i Nilfisk-Advance gruppen, som er en av verdens største produsenter av rengjøringsmaskiner. Nilfisk-ALTO leverer høytrykksvaskere, støvsugere og gulvrengjøringmaskiner til landbruk, bilbransjen, industri, rengjøringsselskaper og private forbrukere.

Powered by Labrador CMS