Du er her

Suksessen fortsetter

Det er bare å krysse av 8.-10. mai 2019 i kalenderen. Da vil hele renholds­bransjen nok en gang samles til konferansen Bygg Ren Verdi.
Av Pål Sønsteli
Publisert 13.06.2018 11:26

Konferansen og messen samler hele bransjen og har etablert seg som en stor suksess. For mange er Bygg Ren Verdi årets happening, hvor bransje­utvikling og kunnskaps­deling står sentralt. Konferansen neste år er i likhet med de to fore­gående arrangementene i 2015 og 2017 lagt til Color Lines skip til Kiel. Bygg Ren Verdi tar sikte på å samle rundt 500 deltakere fra offentlig og privat sektor, og er åpen for alle interesserte.

– Vi har fått svært gode tilbake­meldinger på de to tidligere konferansene vi har arrangert, og vi har som mål å utvikle neste år konferanse ytter­ligere. Det er svært hyggelig at vi klarer å samle hele bransjen på denne måten, sier Anne Jensen i Renhold & Eiendoms­service i NHO Service og Handel, som sammen med Renhold­produkters Leverandør­forening (RELE), Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR) og Renholdsnytt er arrangør for Bygg Ren Verdi.

Program­komiteen vil starte sitt arbeid rett etter sommer­ferien, og påmelding til konferansen vil åpne rundt årsskiftet. Men allerede nå er det verdt å holde av 8.-10. mai 2019.


Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på