Bestill abonnement

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Renholdsnytt er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profesjonelle renholdsbransjen, og kommer ut seks ganger i året.

Vi er et blad for hele bransjen, og som debatt-, informasjons- og kommunikasjonskanal setter vi søkelyset på temaer og endringer som berører våre lesere.

I bladet kan du lese artikler om moderne renholdsmetoder, utrustning, trender, forskning og utvikling, konsepter og praktisk drift. Bransjenytt og produktnyheter vies stor oppmerksomhet, i tillegg til messer og utstillinger.

Abonnementet kan utgiftsføres. Rabatt ved bestilling av fem eller flere abonnement til samme kunde. Abonnementet løper til oppsigelse foreligger.

Etter at bestillingen er registrert hos oss, vil du motta ditt første eksemplar av bladet . Abonnementsnota vil bli sendt deg enten på papir eller som pdf-fil til e-postadressen, eller i EHF-format.

For å bestille Renholdsnytt egne samlepermer, klikk her.

Du kan også nå vår abonnementservice ved å ringe 46 94 10 00 eller sende en henvendelse på e-post til [email protected]

Priser:

Ett år i Norge: kr 730
To år i Norge: kr 1360
Ett år i utlandet: kr 850