UDI vil samarbeide med næringslivet

UDI ønsker et tettere samarbeid med arbeidsgivere og arbeidslivets representanter, blant annet om arbeidsinnvandring.

Publisert

Utlendingsdirektoratets ønske om nærmere dialog viser de gjennom å invitere arbeidsgivere, interesseorganisasjoner og andre berørte parter til et formiddagsseminar om arbeidsinnvandring.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Vi vil gjerne yte bedre service og ønsker derfor et tettere samarbeid med arbeidsgivere og arbeidslivets representanter, heter det i invitasjonen fra UDI.

Målgruppen er arbeidsgivere, arbeidslivsorganisasjoner og offentlige etater som kommer i kontakt med arbeidsinnvandrere.

- Dette er et meget positivt tiltak, sier advokatfullmektig Henrik Bjørge i Servicebedriftenes Landsforening til SBLs nettsider.

- Våre medlemmer bør absolutt ta seg tid til dette, dersom de ønsker å få bedre innsikt om innvandrere og arbeidsliv, samt midlertidige arbeidstillatelser.

På seminaret kan virksomhetene selv fortelle UDI om de praktiske problemstillingene de møter med byråkratiet - og ikke minst komme med forslag til løsninger.

Alt dette i følge NHO, for mer informasjon se www.nho.no

"
Powered by Labrador CMS