mathygiene - colourbox557428
mathygiene - colourbox557428

Danske butikker med dårlig hygiene stenges

Forbrukerrådet i Danmark vil at stortinget skal gripe inn overfor et stigende antall butikker med dårlig hygiene forhold.

Publisert

Myndighetene i Danmark har i den senere tid måtte erklære at de er maktesløse overfor stigende antallet butikker med dårlig hygiene forhold, melder det danske nettstedet mat og sundhet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Københavns Kommune og Forbrukerrådet vil oppfordre folketinget til etlovinngrep og innføre autorasjons- eller sertifikatordning for de som selger matvarer.Det har vist seg at bøter, og midlertidig stenging av butikker ikke har funket.

- Problemet blir verre og verre. Det er feil at det ikke stilles krav til personer, som selger matvarer som folk kan bli syke av. VVS-folk og alle mulige andre må jo ha autorasjon for å få lov til å utføre sin jobb, forteller Københavns miljø- og forsyningsborgmester, Bo Asmus Kjeldgaard.

Dårlige matvarer butikkene er et stigende problem, og det dreier seg om dårlig renhold og hygiene, i tillegg til manglende merking av varer og manglende vilje til å følge regleverket og loven, melder matogsundhet.dk

Powered by Labrador CMS