gulvvaskemaskin_amsterd.
gulvvaskemaskin_amsterd.

Full fart i Amsterdam

Issa Interclean vokser seg stadig større, men det var kanskje noen av de minste maskinene som vekker størst oppmerksomhet. Blant annet fikk vi se gulvvaskemaskiner på størrelse med teppebankere.

Publisert

Kärcher presenterte en lettvekter på 11 kg, og med en gråvann-og ferskvannstank som kan klare hundre kvadratmeter mellom hver fylling. Med en pris på drøye 10 000 kroner befinner utstyret seg på et nivå som nærmer seg privathusholdningenes behov, selv om det er små butikker og bensinstasjoner som i første rekke er målgruppa for den nye modellen. BR 30/4C.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Kärcher presenterte i tillegg en storebor med betegnelsen BR 40/10C. Også dette en maskin som er lett å flytte og som har avtakbar tank for tømming og fylling.

Taski Swingo

Men Kärcher var slett ikke alene. Taski viste en modell med betegnelsen Swingo 150. Den veier i knapt 11 kg og har gråvanns- og ferskvannstank som begge er på 2,9 liter.

Samtidig som vi merker oss at de små og lette maskinene blir stadig mindre og lettere, skjer det parallelt en utvikling i retning av større og mer effektive toppmodeller.

Stor utstilling

ISSA Interclean vokser også. I år kunne arrangørene ta i bruk tre nye messehaller og fortsatt er det byggeaktivitet på RAI-senteret i Amsterdam.

Årets utstillingsareal er på 30 mål (30 000 kvadratmeter). Det gir plass til 631 utstillere fra 37 land.

Det endelige besøkstallet er ikke klart, men innen portene stenger i kveld, forventes det at mer enn 20 000 mennesker har besøkt utstillingen.

Powered by Labrador CMS