Aktiv-med-jobben-H-12

Bli aktiv med jobben i høst

Ønsker du et HMS-tiltak der fysisk aktivitet står i sentrum og tilbudet passer for alle? Da er Bedriftsidrettens høstkampanje noe for deg. Den uhøytidelige aktivitetskonkurransen Aktiv med Jobben starter 1. oktober.

Publisert

Bli aktiv med jobben i høst. (Foto: Bedriftsidretten).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Aktiv med Jobbensetter aktiviteten i system og trigger til en intern og vennskapelig lavterskelkonkurranse for alle. Lagkonkurransen går ut på å mosjonere i minimum 30 minutter pr. dag - så mange dager i uka som mulig. Så lenge du trener for egen maskin, teller all fysisk aktivitet - når som helst og hvor som helst.

Registrer deg på nett

Aktiv med Jobbenhar gått fra å være en ren skrittkampanje til å være en allsidig aktivitetskampanje. Den nye registreringsløsningen åpnet for påmelding mandag 3. september, og aktivitetskonkurransen starter 1. oktober. På nettsiden kan deltakerne registrere all aktivitet utover det som inngår i arbeidsdagen. Det betyr at du gjerne kan registrere pausegymmen eller en spasertur i lunsjen, men ikke aktiviteter som er en del av arbeidspraksisen. Regelen er enkel og grei: Om du sykler, bowler, svømmer, går tur, er på yogatime eller gjør hagearbeid, registrerer du antall minutter du er i aktivitet.

Lagkonkurranse

Dette er en lagkonkurranse der alle lag med et snitt på over 30 minutter daglig fysisk aktivitet pr. deltaker er med i de ukentlige premietrekningene. I registreringsløsningen får deltakerne se hvordan de ligger an i forhold til andre deltakere, samt sammenligne med lag, bedrifter, bransje, kommune og fylker. Det er også mulig å sette seg individuelle mål.

Konkurrer med arbeidskolleger, og vær med i kampen om Norges sprekeste bedrift!

For mer informasjon og påmelding, se www. aktivmedjobben.no.

"
Powered by Labrador CMS