Conluo er blitt ISO 9001-sertifisert

Eiendoms­service­bedriften Conluo løfter fram sine medarbeidere som superhelter, og involverer dem også når kvalitets­systemet skal ISO-sertifiseres.

Publisert

Nylig mottok Conluo Facility Services kvalitets­sertifikat i henhold til ISO 9001. Det skriver sertifiserende organ, Kiwa, i en pressemelding.

– Det vi har oppnådd ved å ISO-sertifisere oss, er at vi blir tvunget til å lage prosesser, eller veikart, som beskriver hvordan vi skal levere tjenestene våre. Når det kommer et avvik blir det dermed svært enkelt å gå tilbake til prosess­beskrivelsen og finne ut akkurat hvor utfordringen oppstod, forklarer konsernsjef Navdeep Kumar.

Systematisering av kvalitetsarbeidet

Kumar forteller at slike prosesser sikrer god kommunikasjon og forhindrer misforståelser mellom kunde, leder og medarbeider. Det er ikke minst viktig i en bransje som leverer tjenester innenfor eiendoms­service.

– Vi har blant annet en egen prosess for oppstart hos nye kunder. Den går steg for steg gjennom hva hver enkelt skal gjøre og hvem som har ansvar for hva. Disse prosessene er laget av medarbeiderne selv.

– Vi har erfart at når vi følger oppstarts­prosessen vår til punkt og prikke, får vi svært gode tilbake­meldinger fra kunden, sier Kumar, og tilføyer:

– Vi har også en prosess for når kunder sier opp, for å sikre at vi ikke etterlater masse løse tråder. Vi fokuserer på grundig informasjon og oppfølging helt til avtale­perioden er avsluttet, slik at kunden skal sitte igjen med et godt inntrykk av oss.

Video med super­renholder

Renholdere har blitt omtalt blant heltene det siste året. Conluo tok dette på kornet og har laget en reklamefilm for å synliggjøre sine ansattes innsats, særlig under korona­pandemien. Filmen fremstiller en renholder som superhelt i kamp mot korona­skurken. Kan ses her:

https://conluorenhold.no/videopremiere/

– Vi ønsket å løfte fram dem som gjør en viktig, men litt usynlig jobb mange ikke tenker så mye over i det daglige. Superhelter har jo også ofte en skjult identitet, og det ga utgangs­punktet for filmen. Den har fått mye oppmerksomhet, og det er vi veldig glade for, avslutter Kumar.

Kilde: Superhelter med kvalitetssertifikat

https://www.kiwa.com/no/no/media/nyheter/superhelter-med-kvalitetssertifikat/

.

Conluo Facility Services AS tilbyr tjenester innenfor renhold, kantine og vaktmester­service, samt generell eiendomsdrift. Konsernet har i dag 170 medarbeidere inkludert vikarer og deltids­ansatte.

.

Empty article - Title

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS