Kontrakten er lands­omfattende. Her fra DNBs hoved­kontor i Bjørvika i Oslo.
Kontrakten er lands­omfattende. Her fra DNBs hoved­kontor i Bjørvika i Oslo.

Sodexo og DNB har signert lands­omfattende FM-kontrakt

Sodexo skal levere kantine-, renholds- og vaktmester­tjenester til DNB for de neste fem årene, i det som omtales som en av Norges største FM-kontrakter.

Publisert

Samarbeid, innovasjon og bærekraft er tre av fem satsings­områder i en av Norges største FM-kontrakter. DNB som kunde har valgt målstyring i stedet for detalj­styring som bærende prinsipp for samarbeidet, skriver Sodexo i en pressemelding.

Sammen for å skape attraktive opplevelser

- Det er mange som kan levere gode tjenester innenfor mat, renhold og vaktmester­oppgaver, og en fornuftig kostnads­struktur må naturligvis alltid jobbes frem. Disse to områdene har Sodexo levert på de årene vi har samarbeidet på DNBs hovedkontor i Bjørvika, sier Ine Ljosland Strand, Divisjons­direktør Technology & Services - Digital Enablement & Workspace i DNB.

- Det er imidlertid utfallet av tjenestene som skal være vårt fokus som kunde, og det handler om å skape attraktive arbeids­plasser for våre nåværende og fremtidige medarbeidere. Derfor har vi høyere ambisjoner med dette partner­skapet enn selve tjenestene, og har sammen med Sodexo satt samarbeid, bærekraft og innovasjon høyt på agendaen, sier hun.

Innovasjonsfond

Som eksempler på bærekraft i leveransene nevner hun flere plantebaserte menyer, behovsbasert renhold, synergier på tvers av fagområde og miljømessige tiltak, og aktiv oppfølging av dette ved egne måltall (KPI-er).

I tillegg skal partene også legge vekt på kjønnsbalanse, inkluderingsarbeid og kompetanseheving på alle nivå. Partene har etablert et innovasjonsfond som skal brukes til å utforske nye og bedre måter å jobbe på både når det gjelder automatisering og effektivisering.

Fremtidens kontorbehov

- Gjennom pandemien har vi sett hvordan et tett samarbeid med DNB som kunde har vært helt nødvendig for å tilpasse oss alle endringene. Fremover er det fremdeles mye som er usikkert, men vi vet allerede nå at fremtidens arbeidsplassopplevelse blir annerledes enn den nåværende, sier Thomas Havnegjerde, administrerende direktør i Sodexo AS.

Thomas Havnegjerde, adm.dir. i Sodexo.
Thomas Havnegjerde, adm.dir. i Sodexo.

- Flere vil jobbe mer fra hjemmekontor eller et tredje sted som f.eks. på co-working space eller hos kunde, og når man kommer på jobb blir det viktig at arbeidsplassen oppleves attraktiv og relevant. Dette ser vi også hos våre store kunder globalt, og her kan Sodexo tilføre innsikt, innovasjonsvilje og implementeringsevne, avslutter Havnegjerde.

Kilde: DNB og Sodexo har signert landsomfattende FM-kontrakt

https://no.sodexo.com/alle-nyheter/sammen-for-a-skape-attraktive-ar.html

Empty article - Title

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS