Spørsmålene vi står ved nå, handler om hva vi tar med oss inn i en ny normal hverdag, og hva som var forbeholdt pandemien.
Spørsmålene vi står ved nå, handler om hva vi tar med oss inn i en ny normal hverdag, og hva som var forbeholdt pandemien.

Norske serverings­steder får hygiene­skryt av gjestene

Mange restaurant­gjester ser seg fornøyd med hygiene­rutinene de har blitt møtt med under pandemien. Hygiene­ekspert mener det er spesielt fire elementer som bør tas med videre.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 940,-

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 940,-

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 740,-

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 740,-

Faktura

Powered by Labrador CMS