Innhold fra annonsør

robotstøvsuger

Nexaro GmbH går inn i det norske markedet i samarbeid med Care Cobotics AS for å levere robot­assistert rengjørings­teknologi

Care Cobotics AS

Care Cobotics AS er et innovativt selskap som spesialiserer seg på utvikling og implementering av robot rengjøringsteknologi. Selskapet kombinerer avansert teknologi og kunstig intelligens for å skape moderne rengjøringsløsninger som både øker effektiviteten og forbedrer brukeropplevelsen.

Med fokus på å designe intelligente robotløsninger, har Care Cobotics AS som mål å revolusjonere rengjøringsbransjen. Systemene som tilbys støtter renholdspersonalet i deres hverdag og gir samtidig brukerne av lokalene en følelse av trygghet og velvære. Care Cobotics AS streber etteråredefinere fremtidens rengjøringsstandarder ved å integrere teknologi og menneskelig forståelse.

Nexaro

Nexaro, basert i Wuppertal, er en del av Vorwerk Group, som siden 1883 har vært synonymt med kvalitet. Som et globalt selskap med en omsetning på 3,2 milliarder euro og 9127 ansatte i over 60 land (årsrapport 2023), kombinerer Nexaro sin ekspertise med den kreative friheten til å utvikle innovative forretningsmodeller. Gjennom intensiv forskning, utvikling og samarbeid med ledende aktører har Nexaro utviklet den autonome støvsugerroboten NR 1500 og den tilhørende programvaren, Nexaro HUB. Nexaro legger stor vekt på datasikkerhet og bærekraft, i tillegg til deres forpliktelse til høy kvalitet i alle ledd av produksjonen.

Nexaro GmbH tar neste steg i den planlagte ekspansjonsstrategien: Sammen med Care Cobotics AS, et av de ledende selskapene innen import og implementering av robotassistert rengjøringsteknologi i Norge, går teknologibedriften fra Wuppertal/Tyskland inn på det nordiske markedet. Den innovative Cobotic-systemløsningen, bestående av den autonome støvsugerroboten Nexaro NR 1500 og tilhørende programvareløsning, Nexaro HUB, kan nå kjøpes direkte fra den norske partneren.

Diego Camacho, internasjonal salgssjef hos Nexaro sier:

«Vi er stolte over å ha Care Cobotics AS ved vår side. De er en anerkjent partner innen avansert robotteknologi for rengjøring av alle typer gulv. Sammen skal vi legge grunnlaget for en innovativ fremtid innen renholdsbransjen. Med Care Cobotics AS får vi en viktig partner for å utvide vårt internasjonale nettverk, nå også i Norge. Med vårt felles oppdrag om å revolusjonere rengjøringsindustrien på en bærekraftig måte, har vi skapt de beste forutsetningene.»

Care Cobotic AS-teamet med Helge Mood, Arne Longvastøl og Stig Sætre forteller:

«Vårt mål er å være med på å skape revolusjonerende løsninger ved å kombinere avansert teknologi, kunstig intelligens og menneskelig arbeidskraft. Vi er stolte over å ta steget som Nexaros partner i Norge. Våre kunder vil dra nytte av en mer omfattende portefølje, slik at vi kan fortsette å tilby skreddersydde løsninger som møter fremtidige behov.»

Diego Camacho, Pauolo Ruvina og Helge Mood
Diego Camacho, Pauolo Ruvina og Helge Mood

Paulo Ruvina, seksjonssjef ved Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon, avdeling for Renhold og Miljø, beskriver hvordan Nexaro NR 1500 har påvirket arbeids- og rengjøringsprosessene under pilotprosjektet.

«Nexaro har vist seg å være en god løsning som åpner mulighetsrommet. Den dekker 95-98 % av gulvarealene i testområdene, noe som har lettet arbeidsbelastningen for renholderne betydelig. Den reduserer effektivt støv fra overflatene, som igjen forbedrer inneklimaet. Vi er imponert over resultatene.»

I tillegg til å åpne det norske markedet, har Nexaro andre langsiktige internasjonale partnerskap. En oversikt over alle samarbeidspartnere kan sees på nettsiden.

Nexaro Cobotic-tilnærmingen: Fremtiden for rengjøringsindustrien

Nexaros cobotiske tilnærming representerer en sømløs kombinasjon av menneskelig arbeidskraft og avansert, autonom robotteknologi. I hjertet av systemet finner vi den autonome støvsugerroboten Nexaro NR 1500, som styres via den skybaserte Nexaro HUB, med servere lokalisert i Europa. Denne robot- og programvareløsningen er spesielt utviklet for profesjonell rengjøring i kontorbygg. Med sine kompakte dimensjoner og innovative D-form sikrer Nexaro NR 1500 presis rengjøring langs kanter og vanskelig tilgjengelige områder, og integreres enkelt i eksisterende arbeidsmiljøer.

Bruken av Nexaro forbedrer effektiviteten og kvaliteten i rengjøringsprosessene betydelig, samtidig som driftskostnadene reduseres. Nexaro NR 1500 er den første kompakte støvsugerroboten som oppfyller den nyeste internasjonale sikkerhetsstandarden IEC 63327 for kommersielle rengjøringsroboter, verifisert av det uavhengige testbyrået TÜV-Süd. I tillegg er roboten tildelt det anerkjente GS-testmerket fra TÜV-Süd, som understreker dens høye sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Powered by Labrador CMS