FDV 2015 arrangører
FDV 2015 arrangører

Snart fullt på FDV

Vil du være med på FDV-konferansen 2.-4. juni, så skynd deg med påmeldingen. Pr. dags dato er det kun sju ledige plasser.

Publisert

Link til programmet for FDV 2015 finner du nedenfor.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det opplyser Hanne Rud, leder i Norsk Forening for Service og Renhold, en av de fire organisatorene bak konferansen. Det er nå 516 påmeldte til FDV 2015.

FDV-konferansen representerer første gang privat og offentlig sektor går sammen om en fag­konferanse for å løfte bransjen.

Konferansen inneholder en rekke foredrag og en omfat­tende messe/utstilling. I tillegg får du møte et stort antall profe­sjonelle aktører innen­for renhold, bygnings­drift, Facility Manage­ment, vaskeri, utdanning, leverandører, arbeidslivs­organisasjoner, bransje­organisasjoner og andre.

FDV 2015 avholdes på Color Lines skip Oslo-Kiel og arrangeres av NHO Service, Renholdprodukters Leverandørforening (RELE), Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR) og Norsk Kommunalteknisk Forening (NKF).

Endelig program finner du her, mens påmeldings­skjema og priser finnes her.

Powered by Labrador CMS