Renhold nr. 2 2007

Nytt Renhold på vei

Nyeste nummer av Renhold er nå på vei. Her kan du lære hvordan du velger riktig dataverktøy, og lese flere spennende saker om hva som foregår i bransjen.

Publisert

I nyeste utgave av Renhold kan du også få et innblikk i NRTF og NHFs avgjørelse om et mer forpliktende samarbeid fremover, og du kan lese hvordan renholder Kari Hunsdal ble driftssjef ved Det Norske Teatret.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Hjelper deg i valg av dataverktøy

Når du planlegger og styrer renhold, er det flere dataverktøy som kan hjelpe deg. Renhold har sett på noen av alternativene, og tester ut programmene JonathanClean, Renplan2000, Abluo og RenData800.

Per Arne Løvstad i Ren-Consult har vært med å vurdere programmene, og vi gir deg en grundig oversikt over egenskaper ut fra kriteriene brukervennlighet, muligheter, begrensninger og pris.

Tettere samarbeid mellom foreningene

Medlemmene i Norsk Renholdsteknisk Forening (NRTF) og Norske Husøkonomers Forening (NHF) har bestemt seg for å inngå et mer forpliktende samarbeid.

Til Rehold forteller NRTFs leder Vidar Askelien og NHFs leder Ellen Petrine Fretheim hvordan de to organisasjonene vil arbeide tettere frem mot landsmøtet i 2008.

Fra vaktmester til driftssjef

I portrettet kan du lese om Kari Hunsdal som er Driftssjef ved Det Norske Teatret. For 22 år siden søkte hun på jobben som vaktmester, og fortalte arbeidsgiveren ved teateret at det de egentlig trengte var en husøkonom.

I denne utgaven kan du lese historien om hvordan hun tok styringen i kulissene.

Opera og pausegym

I Renhold nr 2 2007 får du vite hvem som har fått i oppdrag å planlegge renholdet for operabygget i Bjørvika, og du kan lese hvordan pausegymmen sprer trivsel blant renholdsarbeidere ved NTNU i Trondheim.

Bladet kommer i posten i løpet av de nærmeste dagene, eller kan bestilles her.

"
Powered by Labrador CMS