landsmøte

Bli med til Bodø

I år er det Norske Husøkonomer som inviterer til årskonferanse i Bodø. I tillegg til spennende og aktuelle foredrag, er det satt av tre timer til å diskutere NHF fremtid. Blir NHF stående som eget forbund i fremtiden?, blir det en sammenslåing sammen med NRTF? Kanskje vi får svaret i Bodø.

Publisert

Last ned program for landsmøtet

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Den aller første dagen er satt av til å diskutere forbundets fremtid, i tillegg blir det sosialt samvær på kvelden. Arbeidsgruppa som har jobbet med utredningen av forbundet presenterer sine innspill.

" Åpningen av landsmøteDagen etter, altså fredag starter selve landsmøte for både NRTF og NHF. Her blir det foredrag om både personligutvikling, miljøarbeid i renholdsbransjen og messebesøk.Kvelden avsluttes med festmiddag, med spennende prisutdelinger. Dagen etter er minst like spennende med temaer som hygiene på kjøkken, og problematikk rundt legionella.

Ekstra tur Siden landsmøte er lagt til en helg, så byr NHF på en ekstra opplevelse for de som tar turen nord over. Da blir det rafting i Saltstraumen på etter lunsj lørdag, og middag i tradisjonelle viking gammer.

Powered by Labrador CMS