Miele_G8051web

Ny maskin for mindre kjøkken

Miele lanserer G 8051i, en profesjonell oppvaskmaskin for bedriftskjøkken, kantiner og mindre kaféer. Her har de satset på praktiske funksjoner og design.

Publisert

Maskinen har tre standardprogrammer, og to spesialprogrammer for glass med behov for skånsom vask. Et er ølglassprogrammet, der maskinen skyller oppvasken i kaldt vann uten glansemiddel for optimal skumkrone i glassene. For oppvask som er utsatt for dårlig lukt kan man velge hurtigskylling uten å starte et komplett oppvaskprogram.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Spesiell innsats

Maskinen kan utstyres med spesielle innsatser i underkurven, eksempelvis for pizza-tallerkener på opp til 32 cm og høye ølglass.

Miele G 8051i har standardmål, og passer derfor i vanlige 60 cm brede oppvaskmaskinåpninger. Den kan utstyres med en valgfri trekledd dør som matcher den øvrige bekledningen på kjøkkenet, eller en stilren dørfront i rustfritt stål.

Bak et rustfritt betjeningspanel ligger den elektroniske programstyringen, og display som viser programforløpet og eventuelle forstyrrelser. Sluttskyllingens temperatur kan stilles inn på enten 65°C eller 85°C. Foruten høy hygienestandard åpner dette for kort tørketid.

En rekke sikkerhetsfunksjoner sørger for problemfri drift. Foruten Mieles Waterproof-system, som forebygger vannskader, kontrolleres eksempelvis spylearmens funksjon av en sensor i oppvaskkammeret. Døren har en barnesikret lås som også gjør den velegnet for miljøer med barn, for eksempel barnehager.

G 8051i har en ytelse på 3,1 kW.

Powered by Labrador CMS