regelhjelpno

Regelhjelp for renhold

Fra og med i dag kan renholdsbransjen og andre som jobber innen rydding, renhold, vedlikehold og miljørensing finne de viktigste kravene til sin virksomhet på regelhjelp.no  

Publisert

Det kan være utfordring å holde seg oppdatert, og orientere seg i de mange reglene bransjen har å forholde seg til. Nå er det mulig å få lett tilgang til denne informasjonen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Ved å taste inn organisasjonsnummeret ditt på nettstedet regelhjelp.no vil du bli veiledet gjennom en samlet oversikt over kravene til din virksomhet fra fem statlige etater.

Renhold = Eiendomsdrift

I stede for å bruke organisasjonsnummeret kan du også velge hvilken bransje du ønsker informasjon om. Renholdsbransjen tilhører eiendomsdrift. Målet med nettstedet er at det skal bli enklere å sette seg inn i hvilket regelverk som gjelder.

Etatene har prioritertRegelhjelp.no skal gjøre det lettere for brukerne å finne frem i regelverket innenfor arbeidsmiljø, brann- og eksplosjonsvern, el-sikkerhet, forurensning, industrivern, internkontroll, mattrygghet og produkter og forbrukertjenester. I tillegg skal nettstedet bidra til et mer helhetlig tilsyn over hele landet. I utgangspunktet er det de viktigste kravene det skal føres tilsyn med.

De fem etatene som står bak nettstedet er:

" ArbeidstilsynetDirektoratet for samfunnssikkerhet og beredskapMattilsynetNæringslivets sikkerhetsorganisasjonStatens forurensningstilsyn

Arbeids- og inkluderingsdepartementet finansierer nettstedet.Hold deg oppdatert Regelhjelp.no gjør det enklere offentlig ansatte og brukerne å holde seg oppdatert på endringer i regelverket. Du kan også abonnere gratis på nyheter for den eller de bransjene du er interessert i.

Her finner du regelhjelp.no, du finner også linken under ressurser her på renholdsnytt.no

"
Powered by Labrador CMS