Renhold-0608-høyoppløst-ny-

Årets siste Renholdsnytt

Siste Renholdsnytt er på vei. I denne utgaven kan du blant annet lese mer om ID-kort, hva statsråd Dag Terje Andersen vil gjøre for renholdsbransjen og nyheter fra årets messe. I tillegg er bladet fylt med nyttige nyheter, artikler og småstoff du har brukt for.

Publisert

Gjør deg klar for en pust i bakken, en velfortjent pause og solid faglig påfyll -

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

for nå er årets sjette utgave av Renholdsnytt klart.

I denne utgaven kan du få med hva statsråden ønsker å gjøre for renholdsbransjen. Hvordan han ser for seg at regjeringen skal kjempe mot sosial dumping og hvilke planer de har?

ID- kort og renholdsprodukter

De første renholdsbedriftene har bestilt sine ID-kort - selv om dette ikke er lovpålagt ennå. Hvorfor får du svar i årets aller siste utgave.

Rakk du ikke innom Fdv messa på Lillestrøm?

Vi bringer deg renholdsbransjens nyheter fra hallen - både store maskiner og små hjelpemidler til hverdagen.

Denne gangen gjør vi også et stopp i utlandet, og ser på noen virkelig eksotiske steder. Hvordan er renholdet på Maldivene eller i Mexico?

Renholdsplanlegging og digitale renholdsplaner

Planlegger du å digitalisere dine renholdsplaner kan det være lurt å lese om erfaringene som Skjåk kommune har hatt. Renholdsleder, Aslaug Granerud har nemlig vært pilotkunde for Lilleborg Profesjonell sin nye satsning på området.

Dette og mye mer kan du få meg deg i utgave 6 av Renholdsnytt i år.

Har du ikke abonnement kan du bestille det her - og ønsker du å lese denne utgaven kan den kjøpes og lastes ned elektronisk her.

"
Powered by Labrador CMS