iQ_Granit_424_P2

Unødvendig med kjemikalier

Nå utvider Tarkett sin fremgangsrike iQ-Granit serie med nye farger og en ny funksjonalitet som unødiggjør bruk av kjemikalier til vedlikehold. Gulvet passer godt til kommersielt bruk takket være de lave vedlikeholdskostnadene og solide slitestyrken. 

Publisert

iQ-Granit feirer 40 år i år, og har gjennom årene blitt et populært gulv blant arkitekter og interiørarkitekter. Gulvet har en naturlig og tidløs design og leveres i nye, friske farger og mønster for å imøtekomme alle tenkelige behov, og for og samtidig gi stor kunstnerisk frihet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

I tillegg til at iQ-gulvene er skånsomme mot miljøet er det ikke behov for polish, voksing eller miljøskadelige kjemikaler, ettersom gulvene tørrpoleres. Tørrpolering gir dessuten lavere arbeidsbelastning og reduserer behovet både for kjemikaler og bruk av vann.

iQ-Granit består av en hel gulvfamilie med ulike egenskaper, som eksempelvis Ergoflor med skumbakside til bruk i skolemiljøer og institusjoner med krav til lyddemping og komfort. iQ-Granit kommer også med antistatisk og el-avledende funksjoner til bruk i lokaler med elektronisk utstyr.

Tarkett har nylig innført livstidsgaranti på iQ-gulvet med henhold til rengjøringsfunksjonen.

- Vi tilbyr denne garantien for at kjøpere skal føle seg trygge på at den opprinnelige og kostnadseffektive rengjøringsfunksjonen vil være intakt gjennom hele gulvets levetid. At vi i tillegg kan tilby et miljøvennlig alternativ for våre kunder, er noe vi er stolte over, sier Gunnar Øvrebotten, Salgs- og markedsdirektør for Tarkett i Norge

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS