åpendør_colourbox

Støvsugerrobot på rømmen

I Danmark rømte en støvsugerrobot fra jobben sin forrige måned. Roboten klarte å snike seg ut bakdøra, og tross flere etterlysninger, har ingen sett den siden.

Publisert

En malerbutikk i Odense i Danmark skaffet seg en støvsugerrobot i håp om å spare penger. Men roboten var ikke interessert i rengjøringsjobben, for allerede første dag så den sitt snitt til å stikke av.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Jaktet

Trolig tok roboten veien ut en bakdør, som sto på gløtt. Personalet tok opp jakten på rømlingen, siden de ikke forventet at den den ville nå særlig langt med en times batterilevetid. Funnet uteble, og heller ikke etterlysninger gjennom lokalavisa Fyens Stiftstiende har gitt resultater.

Har gitt opp

Om det var ugreie kolleger eller dårlige lønnsforhold som fikk roboten til å avslutte arbeidsforholdet vites ikke, men ifølge avisen Fyens Stiftstiende har malerbutikken gitt opp håpet om at den skal vende tilbake.

- Vi har verken sett eller hørt noe til den og nå har vi innstilt oss på at den er vekk, men vi var glade for den korte tiden vi hadde sammen og overveier kraftig å kjøpe en ny, sier daglig leder i butikken Irene Kolding til avisa.

En eventuelt ny robot vil ikke kunne stikke av, da butikkens eiere denne gang vil sette ut egne sendere som roboten ikke kan passere.

Mystisk telefon

Lokalsamfunnet ved butikken har lurt fælt på hvor roboten har tatt veien. Noen mener den har vært på tyveriferd, da de plutselig har manglet penger i lommeboken, butikken har også opplevd at telefonen har ringt og en metallisk stemme har sagt "Jeg-er-roboten".

Mest sannsynlig er det nok at en vennlig sjel har tatt med seg den forlatte roboten til et trygt og støvfritt hjem.

"
Powered by Labrador CMS