vaskemaskin
vaskemaskin

Gir oppdrag til seg selv

Sykehuset Innlandet og flere kommuner gir vaskeri- og renserioppdrag direkte til et aksjeselskap som de selv eier – uten å avholde anbudskonkurranse først. Nå klager Vaskeribransjen, NHO og Norsk Industri anbudspraksisen inn til KOFA.

Publisert

Norsk Industri har på vegne av medlemmene i vaskerinæringen nå sendt klage til KOFA mot eierne av Tekstilvask Innlandet AS. Spørsmålet dreier seg om eierne har lov å gi kontrakter til dette vaskeriet uten å gjennomføre en anbudskonkurranse først, skriver doffin.no.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Sykehuset Innlandet HF og 12 kommuner er i fellesskap eiere av selskapet Tekstilvask Innlandet AS. Ifølge Norsk Industri sine nettsider, tildeles vaskeri- og renserioppdrag fra samtlige eiere til Tekstilvask Innlandet AS uten at det avholdes anbudskonkurranse.

Sykehuset er den dominerende eieren av Tekstilvask Innlandet AS, med vel 84 prosent av aksjene.

Les mer om saken på doffin.no

Papirutgaven av Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profesjonelle renholdsbransjen.

Bli kjent med papirutgaven her

Vi sender ut nyhetsbrev pr e-post ukentlig. Her kan du melde deg på.

"
Powered by Labrador CMS