Johnny.jpg

Haugland skifter beite

Johnny Haugland forlater NRI for å ta fatt på nye oppgaver som bransjerådgiver i NHO Service.

Publisert

Fra årsskiftet jober Johnny Haugland for NHO Service.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Haugland, som frem til nå har vært administrerende direktør i NRI, begynner i sin nye jobb som bransjerådgiver i NHO Service allerede 1. januar. Hans oppgaver vil være å pleie både eksisterende og potensielle medlemmer innen renhold.

– Det er vårt mål i 2011 å sikre oss at alle relevante renholdsbedrifter vet hva NHO Service har å tilby av tjenester, evaluere om disse har rett innretning og forankring i bedriftenes behov, samt utvikle nye tjenester basert på dialog med hver enkelt bedrift, skriver NHO Service i en pressemelding.

Videre i pressemeldingen står det at NHO Service/Renhold skal ha den beste medlemsforankringen for deres virksomhet, både i hele NHO (vår ambisjon) og være det selvsagte valg for renholdsbedrifter i Norge. Dette er ikke minst påkrevet når vi nå går inn i en tid med både positive og negative reguleringer av bransjen både på leverandør og kundesiden.

Samtidig med denne prosessen vil styret i NHO Service/Renhold bruke tiden i 2011 og innspill de får, til å forberede ansettelse av en bransjeansvarlig for renhold fra 2012. Denne stillingen vil bli utlyst ultimo 2011.

Powered by Labrador CMS