Vask Colourbox

Renholdere i OL ser etter dopingmisbruk

Renholds- og sikkerhetsansatte har blitt bedt av offisielle OL-ansatte under London 2012, om å holde øye med utøvere, som et ledd i kampen mot doping, skriver European Cleaning Journal (ECJ).

Publisert

Renholdere i OL skal snuse etter doping. (Ill. foto: Colourbox.com).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Arrangørene har bedt personalet i utøvernes landsby om å rapportere om potensielt mistenkelige ting, som kan tyde på narkotikabruk, i følge ECJ.

Renholderne har fått beskjed om å se etter blant annet mistenkelige reseptfrie legemidler, pakninger av tabletter og intravenøst utstyr som kan tyde på doping.

" Administrerende anti-doping direktør, Jonathan Harris, LOCOG (London Organising Committee of the Olympic and Paralympic Games) , har ifølge ECJ, uttalt til avisen The Independent at de behøver mer enn tilfeldige stikkprøver for å avdekke narkotikabruk, og fange bedragere:"Vi har gjort andre LOCOG funksjoner – blant annet sikkerhet og renhold - meget klar over problemene med doping. Så hvis de skulle komme over bruk, utstyr, eller hva det måtte være, så må de gi beskjed til oss, og vi vil ta det på alvor og undersøke det nærmere."

"
Powered by Labrador CMS