Kvernhallen-web.jpg

ISS til Kværnerhallen

ISS har inngått en avtale med OBOS Forretningsbygg om å flytte sitt hovedkontor til Kværnerhallen. Nå får at 300-380 personer får sin daglige arbeidsplass i den nye bydelen Kværnerbyen i Oslo.

Publisert

ISS har inngått en avtale med OBOS om å flytte sitt hovedkontor til Kværnerhallen. (Illustrasjon: OBOS).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– I Kværnerbyen og Kværnerhallen har ISS funnet et sted som oppfyller alle deres ønsker, det er vi naturligvis svært glade for. Avtalen som er signert, er en femårsavtale med opsjoner på fem pluss fem år til. 300-380 ansatte vil ta i bruk 5600 kvadratmeter kontorer i åpent landskap, i tillegg til lager og parkering, forteller eiendomssjef Terje Arnesen i OBOS Forretningsbygg, i en pressemelding.

ISS er et verdensomspennende konsern som leverer et stort spekter av servicetjenester. Selskapet flytter sine kontorer fra blant annet Sjølyst og Ulven fra 1. november 2012. Kværnerhallen står ferdig til sommeren, og dermed vil det bare gå tre måneder fra hallen er ferdig til de første kontorene tas i bruk.

– Jeg gleder meg til å samle mer enn 300 ISS-ere under samme tak i Oslo. Dette huset skal være en møteplass for ledere, funksjonærer, kunder og servicemedarbeidere fra hele landet. Ikke minst ser jeg frem til å komme enda tettere på driften i selskapet vårt. At vi får en årlig besparelse på mer enn 17 millioner kroner, er heller ikke å forakte, sier konsernsjef Hans John Øiestad i ISS Norge i pressemeldingen.

Kværnerbyen er en helt ny bydel i Oslo der OBOS bygger både boliger og næringslokaler.

– Vi ønsker ISS velkommen til Kværnerbyen, en ny bydel med en god miks av praktiske, urbane familieboliger, næringsvirksomhet og arbeidsplasser. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier konserndirektør Arne Baumann i OBOS Forretningsbygg.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS