Martin Holmen.JPG

Overtar ISS sine sikkerhetskunder

Securitas har inngått avtale med ISS om å overta ISS sin kundeportefølje innen sikkerhet.

Publisert

Martin Holmen

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Facility Service-markedet vokser sterkt i Norge, og ISS er den ledende aktøren gjennom sitt konsept Integrated Facility Services (IFS) hvor selskapet løser kunders ulike støttefunksjoner innen blant annet renhold, catering, sikkerhet, supportservice og eiendomsdrift.

– Gjennom samarbeidet med Securitas vil vi på en god måte bli landsdekkende med sikkerhet som en del av vårt integrerte servicekonsept. Vi vil analysere ulike synergieffekter mellom ISS og Securitas, sier konsernsjef Hans John Øiestad i en pressemelding. Øiestad understreker at dette kun er en norsk løsning og at sikkerhet er et viktig satsningsområde i alle land i ISS.

Administrerende direktør i Securitas AS, Martin Holmen, ser frem til et samarbeid med ISS.

– Securitas er landsdekkende og totalleverandør innen sikkerhet. Dette gjør at vi passer meget godt inn i et samarbeid med ISS, sier han.

Partnerskapet mellom de to aktørene innebærer at Securitas vil være ISS sin underleverandør på Integrated Facility Service-kontrakter. Avtalen vil medføre at Securitas og ISS vil samarbeide om å forsterke sin posisjon ytterligere blant annet gjennom å kunne tilby omfattende serviceløsninger både til Securitas og ISS sine kunder.

Overdragelsen forutsetter Konkurransetilsynets godkjennelse.

Powered by Labrador CMS