Svanemerket renhold

Eurest gjør svanerent på Skøyen

Eurest har valgt å Svanemerke renholdstjenesten på Skøyen. Avdelingen rengjør for Storebrand Eiendom, Cap Gemini og Multiconsult. Eurest er en del av Compass Group som er en global leverandør av måltidsservice og facility servicetjenester.

Publisert

Bildet viser fra venstre: Gjermund Oskarsen, Tone Messenlien Seiz, Inge Kolstad, Alvhild Hedstein (Miljømerking), Cathrine Thaulow og Nina Fuglesang. (Foto: Eurest).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Valget er enkelt når det gjelder miljøtilpasning. Kravene er skarpe og kontrollen er grundig. Nå har vi bevis på at vi leverer en garantert miljøtilpasset renholdstjeneste, sier driftsjef for Facility Services og renholdstjenesten i Eurest, Cathrine Thaulow.

For å klare Svanekravene har avdelingen måttet styrke kildesorteringen, redusere kjemikalieforbruket og forbruket av plastposer. I tillegg stilles det krav til miljøledelse for å sikre at kravene oppfylles over tid. Miljøledelsessystemet til Eurest har virksomhetens ISO 14001 sertifisering som basis. Fagansvarlig – renhold Marit Finstad og utviklingsansvarlig - FS Nils Finstad har bidratt med å tilrettelegge det kvalitetsstyrte renholdet og med valg av miljømerkede renholdsmidler.

- Det stilles oftere og oftere miljøkrav både til renholds- og til kantinetjenester. Vi følger nøye med på utviklingen og vil ligge i forkant når det gjelder å innfri når kunden stiller klare krav, sier administrerende direktør i Compass Group Norge, Inge Kolstad.

"
Powered by Labrador CMS