Nøkkeltall-NHO.jpg

Ferske nøkkeltall for renhold 2012

Oppdaterte nøkkelopplysninger om renholdsbransjen i Norge i 2012, er nå klare. Den viser renholdsbedriftenes omsetning fordelt på en rekke kundekategorier. NHO Service har presentert denne statistikken siden 2009.

Publisert

For fjerde året på rad gir NHO Service ut en rapport med nøkkeltall for renholdsbransjen. (Foto: NHO Service).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Rapporten forteller i innledningen at den er basert på tilgjengelige regnskapstall for bransjen fra Proff Forvalt, supplert med spesialbestilte kjøringer fra Statistisk Sentralbyrå, Prognosesenteret og NHO Service sine egne beregninger basert på innsamlet data fra en representativ andel av bransjens aktører (våre medlemsbedrifter). Årsaken er at det foreligger lite offentlig data som sier noe om renholdsbedriftenes marked og virke.

Marked - nøkkeltall

Markedets totale verdi er på vel 18,9 milliarder kroner, dette deles mellom private og offentlige aktører. Totalareal vaskbar flate i næringsbygg er beregnet til 108 millioner kvadratmeter av et samlet nasjonalt brutto areal på 132 millioner kvadratmeter. Av dette har den private renholdsbransjen ansvar for å forvalte 57 millioner kvadratmeter med gulvareal, fremlegges det i rapporten:

Rapporten kan du lese her

"
Powered by Labrador CMS