Rica Svanen Svanemerket

Skovly Engros godkjent som Svanemerket vaskeri

- Med Svanemerket går vi enda lenger, med et helhetlig system for miljøtenkning i hele vår verdikjede. Miljø er et svært viktig satsningsområde for oss, da vi ønsker å være en markedsledende aktør i vårt eget kjernesegment, uttaler selskapet.

Publisert

- Både private og det offentlige skal føle seg trygge på samfunnsansvar når de kommer til oss. Renholdsbyråene fortjener også en leverandør som kan være en positiv pådriver i bransjen, skriver selskapet i en pressemelding.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

" Selskapet har også vært godkjent Miljøfyrtårn siden 2007. Anlegget i Prof. Birkelands vei 24 A i Oslo har siden etableringen hatt et sterkt miljøfokus, både innenfor energi, kjemi, vannforbruk, orden og ryddighet.Skovly Engros har lange tradisjoner som grossist og tjenesteleverandør til storforbrukere på Østlandet, og leverer i dag varer til over 3 000 steder i Stor-Oslo. Vaskeriavdelingen har på få år etablert seg en konkurransekraftig og serviceledende aktør i markedet. Sammen med øvrige selskaper omsetter Skovly-Gruppen i dag for 140 mnok. med lager og distribusjon fra Oslo, Kongsvinger, Trondheim, Bergen og Stavanger.

Powered by Labrador CMS