ottoolsen-logo

Fusjonerer med svensk leverandør

Danner Bimo Scandinavia

Publisert

Den svenske renholdsmaskinleverandøren Bimo Sverige slår seg sammen med en avdeling i Otto Olsen og danner Bimo Scandinavia, med datterselskapene Bimo AB i Sverige og Bimo AS i Norge. Det skriver det svenske nettstedet cleannet.se.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Blir en betydelig aktør

Fordi stadig flere bedriftskunder ønsker nordiske avtaler, kommer det svenske og norske markedet for renholdsmaskiner stadig nærmere hverandre. Dette åpner for mer samarbeid over grensene, skriver cleannet.se.

– Bransjen vår befinner seg i en konsolideringsfase, der bedriftenes størrelse er av betydning. Vår utvikling av Bimo i Sverige gjorde at Otto Olsen i Norge ble interessert i et samarbeid. Etter sammenslåingen blir vi en betydelig aktør på det svensk-norske markedet, sier daglig leder Jimmy Lundegård i Bimo Scandinavia til cleannet.se.

Kjernevirksomheten i Bimo Scandinavia blir å tilby konkurrenskraftige helhetsløsninger med renholdsmaskiner og service, samt andre produkter til renholdsbransjen. På sikt planlegger selskapet å etablere seg i Danmark og Finland, skriver cleannet.

Større volum

Foruten å gjøre tilbudet til de nordiske kundene bredere, skal fusjonen gjøre innkjøp mer effektivt gjennom større volum. De to datterselskapene skal bygge opp en felles leverandørbase med etablerte merker som for eksempel Comac og Dulevo.

– Bimo Scandinavia er åpen for enda flere samarbeidspartnere i Sverige og Norge, og vi ønsker gjerne flere bedrifter, sier Jimmy Lundegård til cleannet.se.

(cleannet.se)

Powered by Labrador CMS