Forum for sykehusrenhold 2009

Ingen høst uten..

Påmeldingen til årets seminar for sykehusrenhold er nå i full gang.

Publisert

Årets seminar arrangeres i Bergen 2. – 4. oktober, og det er lagt opp til et innholdsrikt seminar med varierte temaer og gode foredragsholdere, kan leder i Forum for sykehusrenhold, Trond Holm Johansen, informere om.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Leverandørutstillingen blir som tidligere en del av seminaret.

– Vestlandets hovedstad kan ikke garantere sol under seminaret, men en tur til Akvariet er mulig dersom man ønsker det, sier Trond.

Fristen for påmelding, både for deltakere og utstillere er satt til 30. august. Trond forteller at det allerede har kommet mange påmeldinger.

– Det virker som Bergen er en populær by å besøke i forbindelse med seminar. Men vi ønsker å treffe mange av landets renholdsledere, og oppfordringer blir derfor: Ikke nøl med å sende inn påmeldingen til årets seminar!

Årets program og påmeldingsskjema ligger tilgjengelig på forumets nettide www.sykehusrenhold.no . Det er et begrenset antall rom på seminarhotellet, så der blir det «først til mølla».

Powered by Labrador CMS