frokostmote

Neste fredag: Frokostmøte

Arbeidstilsynet kan nå kontrollere om offentlige oppdragsgivere etterlever forskriften om lønns- og arbeidsvilkår. Difi inviterer til frokostmøte 30. august for å informere om forskriften.

Publisert

På møtet kan du lære hvordan du følger opp lønns- og arbeidsvilkår, og hva som ligger i Arbeidstilsynets nye tilsynsmyndighet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Slik ser programmet ut:

- Innledning - Hva betyr vår nye tilsynsmyndighet for deg? - Seniorinspektør Bård Hogstad, Arbeidstilsynet Oslo - Lønns- og arbeidsvilkår i praksis – erfaringer fra Jernbaneverket - Tina Langaas, Leder av Kontrollgruppe for lønns- og arbeidsvilkår, Jernbaneverket Utbygging- Slik kan du stille krav til og følge opp lønns- og arbeidsvilkår i kontrakter - Kristine Aasgård, Prosjektleder sosial dumping, Difi

Møtet finner sted 30. august i Difi sine lokaler på Grev Wedels plass 9 i Oslo, og målgruppa er innkjøpere, innkjøpsledere og avtaleforvaltere i det offentlige.

Les mer om frokostmøtet på Difi sine nettsider

Powered by Labrador CMS