Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) arrangerer sin årlige Bransjedag for drifts- og serviceledelse torsdag 7. februar. Her vil Anne Jensen i NHO Service snakke om fagkunnskap og kvalitet som konkurransefortrinn, det blir paneldebatt om utfordringer i servicebransjen frem mot 2020, og en rekke andre foredrag samt muligheter til å treffe bransjekolleger.
Arrangementet finner sted i lokalene til Høgskolen i Oslo og Akershus på KjellerTidspunkt: fra kl 09:00 til 15:00
Årets bransjedag retter oppmerksomheten mot noen av de utfordringene arbeids- og ledelsesintensive servicevirksomheter i offentlig-, privat- og ideell sektor står overfor frem mot 2020.
Ønsket om at virksomheter skal ta samfunnsansvar gir en rekke utfordringer; noe som vil bli tema i flere av innleggene og i den avsluttende paneldebatten.
Programmet ser slik ut:
0830: Registrering og kaffe/te. Mingling utenfor auditorium E101.
0900: ÅpningKari Almendingen, instituttleder, Institutt for helse, ernæring og ledelse (E101)
0910: Kort om dagenKonferansierene Frances Cerdena Garcia, student HUSL3, og Mona Amtrup Thon, student KOST3
0915: Presentasjon av Bachelor i kostøkonomi, ernæring og ledelseAnne Birgitte Malmo og Marita Herstad, studenter KOST3
0925: Muligheter og utfordringer med økologisk- og kortreist mat og nisjeprodukter i storhusholdningerJune E. Torsvik og Linda Korneliussen, studenter KOST3
0935: Bruk av økologisk- og kortreist mat- og nisjeprodukter i storhusholdningerGunnar Kvamme, kjøkkensjef på St. Olavs hospital
1000: Benstrekk, mingling og besøk på stands i Østre gate
1030: Mattrygghet og hygieneHilde Beate Ånes og Marius Lindal, studenter KOST3
1040: OUS Ullevåls konsept «123 servér» - et Kinderegg for alle som serverer mat til mangeJohanne Pareliussen, OUS Ullevål
1100: Lunch, mingling og stands i Østre Gate
1200: Presentasjon av Bachelor i husøkonomi og serviceledelseHild Mari Sævik Olsen, student HUSL3
1210: Ledelse av servicevirksomheter Professor Jan Grund, HiOA
1235: Bærekraftig og miljøvennlig drift og forvaltning av eiendom
1255: Benstrekk, mingling og besøk på stands i Østre gate
1315: Fagkunnskap og kvalitet som konkurransefortrinnAnne Jensen, viseadministrerende direktør i NHO Service
1330: Introduksjonsprogrammer for nye medarbeidereHallbjørg Lien, sjef HR og kompetanse i ISS
1350: Praktiske ledelsesutfordringer i servicebransjenCaroline Binta Cham, student HUSL3
1400: Paneldebatt – Utfordringer frem mot 2020 for arbeids- og ledelsesintensive servicevirksomheterPetter Furulund, administrerende direktør i NHO Service og representanter fra Arbeiderpartiet, Høyre og Fremskrittspartiet debatterer spørsmål fra studentene. Ordstyrer Morten Holmsen, student HUSL3
1455: Oppsummering og avslutningStudieleder Knut Boge, Institutt for helse, ernæring og ledelse
Påmelding må skje innen 1. februarDet er mulig å sette opp egen stand på arrangementet.