Hvordan få gode leverandører til offentlige kontrakter?

Difi arrangerer frokostseminar den 20. september for å gi svar på hvordan du kan oppnå bedre samspill med dine leverandører.

Publisert

Seminaret finner sted i Difis kurs- og konferansesenter i Oslo fra 08:30 til 11:00, og målgruppa er innkjøpere, fagansvarlige, rådgivere, avtaleforvaltere, ledere og andre ansatte i offentlig sektor.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Difi skriver følgende om seminaret:

Det gode innkjøp krever dialog mellom oppdragsgiver og leverandør fra planlegging til gjennomføring. Vet markedet hva du trenger, og vet du hva markedet kan tilby? Du som innkjøper påvirker leverandørmarkedet. Hvordan legge til rette for å få gode tilbydere, også i framtiden? Målet for frokostseminaret er at offentlige virksomheter skal bli mer bevisst på hvordan de kan tilrettelegge for å få gode tilbud, og gjennom dialog få til bedre gjennomføring av kontrakter.

Dialog og kommunikasjon er en fordel både for oppdragsgivere og leverandører. Det har vært mange eksempler på at dårlig kommunikasjon mellom partene både før, under og etter en anskaffelsesprosess fører til dårlige tilbud, innkjøp som ikke dekker behovet, ikke gir de beste tilgjengelige produktene på markedet, at gjennomføringen ikke holder mål eller at partene havner i konflikter.Les mer om seminaret og påmelding på Difis nettsider.

Powered by Labrador CMS