karcher-trondheim

Utvider proffsenteret i Trondheim

Kärchers utvidede proffsenter åpner i morgen.

Publisert

Kärcher Center Trondheim skal være et ressurssted for både direktekunder og forhandlere av profesjonelle produkter. Foto: mynewsdesk

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Kärchers proffsenter i Trondheim har flyttet til nye lokaler på Heimdal, og utvider nå med større butikk, helt nytt serviceverksted, tre utendørs- og ett innendørs selvvaskeanlegg. I tillegg har senteret automatisk bilvaskemaskin for person- og varebil.

Proff og privat

Senteret får fire selvvaskeanlegg. Foto: mynewsdesk

Butikken har et stort utvalg gulvvaskemaskiner, høytrykksvaskere, våt- og tørrsugere, feiemaskiner, vanningsutstyr, dampvaskere, samt tilbehør til både profesjonelt renhold og privat forbruk.

Ansvarlig for Kärcher Center Trondheim er Kjetil Sande. Både han og prosjektleder for oppgraderingen, Tom Dahl, ser frem til å kunne gi Kärchers kunder i Trondheimsdistriktet et bedre tilbud.

- Endelig kan vi tilby våre kunder også i denne delen av landet større vareutvalg, bedre og raskere service, sier Sande.

Ifølge Dal skal Kärcher Center Trondheim være et ressurssted for både direktekunder og forhandlere av profesjonelle produkter.

- Alle våre kunder skal få god og rask hjelp med både service på sine produkter og nye kjøp. Med større vareutvalg gir vi også kunden mulighet til å oppdage nye og for dem kanskje ukjente rengjøringsløsninger. I tillegg skal våre forhandlere i distriktet komme å få løst hastesaker, utlevert bestillingsvarer og få opplæring og kursing i våre produkter, sier han.

Åpningstilbud og -konkurranser

Kärcher Center Oslo hadde nyåpning i oktober 2012, og var Kärchers første fullverdige konseptbutikk i Norge. Kärcher Center Trondheim blir den første konseptbutikken i verden med både automatvask, selvvask, verksted og butikk.

Offisiell åpning finner sted torsdag 13.juni kl. 10.00., og senteret melder om gode tilbud, konkurranser og produktdemonstrasjoner. Asgeir Borgemoen fra TV-programmet Garasjen kommer og demonstrerer Kärcher-produkter fra kl. 11.00 - 16.00.

(mynewsdesk)

Powered by Labrador CMS