Fukt og sopp – hva skal man undersøke?

Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI) arrangerer frokostseminar om hvilken nytte en kan ha av soppundersøkelser i arbeidsmiljøet.

Publisert

Frokostseminaret arrangeres torsdag 28. november i Oslo, og tar for seg hvilken rolle eksponering for sopp/soppsporer kan ha ved inneklimaplager, og hvilken nytte en kan ha av soppundersøkelser i arbeidsmiljøet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

STAMI oppgir at fuktproblemer og sviktende renhold grunnet mangelfull drift og vedlikehold oppgis som hovedårsaker til dårlig inneklima. Det finnes dessuten en klar sammenheng mellom fukt i bygninger og inneklimaplager, luftveisbesvær og astma. Fukt er en forutsetning for at sopp kan vokse, og i bygninger med fuktproblemer er det ofte lett å observere soppvekst – men det mer problematisk å konkludere at eksponering for sopp er årsaken til inneklimaplager.

Mer om disse sammenhengene kan du få et innblikk i på STAMIs frokostseminar. Du kan også se seminaret på STAMIs egen nett-TV.

Seminaret er gratis, men krever påmelding.

Les mer på nettsidene til Stami

Powered by Labrador CMS