møte-3-colourbox999613.jpg

Gå under møtene!

Pause­trening og møter der deltakerne løper eller går, er tiltak som arbeids­giver kan innføre for å øke den fysiske aktiviteten i hver­dagen.

Publisert

Sitter du mye i hverdagen, er det fint å kunne stå eller gå når dere har møter. (Ill.foto av møte: Colourbox)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Bevegelse i hver­dagen er alfa og omega for å holde seg i god fysisk og psykisk form. Det reduserer både syke­fraværet og antall arbeids­ulykker.

Renholdere får gjerne mye bevegelse i løpet av arbeids­dagen, mens renholds­ledere kan ha noe mer stille­sittende arbeids­dager. Arbeids­giver kan uansett gjerne stimulere til bevegelse.

Det kan være pauser med innlagte aktiviteter, møter der du går, møter der du står istedenfor å sitte, oppfordring til å gå trappene fremfor å ta heisen, informasjon om gode løpe- og gåruter i nærområdet, samt mosjons­apparater på arbeids­plassen. Særlig renholdere kan jo ha stor nytte av styrke­trening

Tiltakene som settes inn, bør velges og utvikles av ledere og ansatte i samarbeid. De skal tilpasses arbeids­plassen og dem som jobber der – inkludert medarbeidere med funksjons­hemninger.

Kilde: Løb eller gå mens du holder møde

Powered by Labrador CMS