2020park er en av de største kontor­parkene i Stavanger­området. Foto: Compass Group

Compass Group styrker sin posisjon på Vestlandet

Compass Group overtar leveranse av mat og renhold ved bygget 2020park på Forus. Bygget er sertifisert Breeam Excellent, som stiller store krav til miljø­hensyn og bære­kraftig drift.

Publisert

- For oss er det veldig viktig at Compass Group kommer inn som en samarbeids­partner, ikke bare en fore­trukket leverandør. Vi jobber sammen som et team, det er da man lykkes, sier Jarle Oftedal, Eiendoms­forvalter i 2020park, i en pressemelding fra Compass Group.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Avtalen mellom Compass Groups datter­selskap Eurest og 2020park-01 AS omfatter leveranse av kantine, renhold og møtemat. Oppstart var 2. januar 2017.

- Vi er veldig fornøyd med at vi har signert med en av de største kontor­parkene i Stavanger­området, sier Therese Log Bergjord, leder for Compass Group i Norden.

Therese Log Bergjord (leder for Compass Group i Norden) og Jarle Oftedal, (Eiendoms­forvalter i 2020park). Foto: Compass Group

2020park har ideell beliggenhet på Forus Øst mellom Stavanger og Sandnes. De er medlem av Grønn By, og er en pro­aktiv for­kjemper for strenge miljø­krav. De bygger blant annet langs kollektiv­aksen og tilrette­legger for sykling til jobb.

- 2020park er en veldig viktig kunde, som det er gøy å jobbe med. De er opptatt av høy kvalitet på mat og service, og er kjent for å få topp­score av leie­takerne sine på alle områder. Jarle og eierne vet hva de vil ha, og dette driver oss til å bli enda bedre, sier Log Bergjord.

Det er fortsatt noe ledig plass i bygget, som har kapasitet til om lag 1100 mennesker. Blant leie­takerne er blant andre IBM, Sweco, Skanska, og Prosafe.

Kilde: Pressemelding fra Compass Group, http://www.compass-group.no/les_mer_om/Compass-Group-styrker-sin-posisjon-pa-Vestlandet/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Compass Group

leverer måltids­tjenester, FM og andre supportt­jenester og har en global omsetning på 17,8 milliarder pund.

I Norge har Compass Group om lag 1800 ansatte i Norge, 1,7 milliarder kroner i omsetning og en lands­dekkende tilstede­værelse.

Powered by Labrador CMS